Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van skidkinderopvang - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

skidkinderopvang

Kinderopvang (Cultuur en welzijn)

skidkinderopvang biedt in de kop van Drenthe diverse vormen van kinderopvang aan. skidkinderopvang is een erkende organisatie en heeft in totaal vijftien vestigingen voor kinderdagopvang en buitenschoolse opvang. Daarnaast biedt een regio­naal Gastouderbureau opvang aan kinderen in de leeftijd van zes weken tot het einde van de basisschool. Op verschillende basisscholen verzorgt skidkinderopvang ook de tussenschoolse op­vang (TSO). De opvang is in handen van professionele beroepskrachten of zorgvuldig geselecteerde gastouders. skidkinderopvang heeft als doel het bieden van verantwoorde kinderopvang. Deze opvang moet bijdragen aan een goede en gezonde ontwikkeling van het kind in een veilige omgeving. De pedagogisch medewerkers van skidkinderopvang laten zich in hun werk inspireren door pedagogen als Thomas Gordon, Rudolf Steiner en Janusz Korczak. Daarnaast wordt gewerkt volgens de methode 'Reggio Emilia'. Wekelijks biedt skidkinderopvang plaats aan 1600 kinderen. skidkinderopvang staat garant voor kwalitatief hoogwaardige kinderopvang, continuïteit in de opvang en deskundigheid van het personeel.

http://www.skidkinderopvang.nl

Kinderopvang

In deze sector financiert Triodos Bank kinderdagverblijven en buitenschoolse opvanginstellingen. Triodos Bank let daarbij met name op het pedagogisch beleid.

Adres:
Spijkerboorsdijk 3
Annen
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.