Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Sis Josip - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Smart Estate B.V. Smart Estate B.V. Kunst en cultuur
Somewhere Somewhere Kunst en cultuur

Sis Josip

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

De kunstenaars van Sis Josip combineren sinds 1983 hun individuele werk met commerciële activiteiten. Door middel van studie, oefening en goede werken proberen we, in de gnostische traditie een bijdrage te leveren aan de totaliteit. Sis Josip neemt het initiatief om door middel van artistieke projecten hun wereldvisie te verbeelden. Kunstwerken zijn aangekocht door particulieren en maken deel uit van bedrijfscollecties. Daarnaast zijn er ook talloze commerciële projecten waar we conceptueel-artistieke en beeldend een bijdrage aan leveren. Zo doet Sis Josip grote opdrachten voor Multinationals en de laatste tijd steeds vaker voor overheden en onderafdelingen van de Verenigde Naties. Door het uitoefenen van mentale- en artistieke invloed hopen ze een inspiratiebron te zijn.

http://www.sisjosip.nl

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Lau Mazirellaan 415
2525 WT
Den Haag
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.