Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Scheepswerf Nieko - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Scheepswerf Nieko

Productie (Sociale economie)

Scheepswerf Nieko is gevestigd in de Friese stad Franeker. Direct gelegen aan het van Harinxmakanaal, houdt zij zich bezig met vrijwel alle aspecten van het scheepsbestaan. Kwaliteit en overleg met de klant staan daarbij voorop. Het omvangrijke pakket aan producten en diensten omvat onder andere: de restauratie van traditionele zeilschepen, reparaties, nieuwbouw, diverse producten en winterstalling. Voor de uitvoering van de werkzaamheden heeft men onder meer de beschikking over een loods van 25 x 11 meter, een kade van ruim 45 meter met een vloeistofdichte betonvloer; geheel volgens de laatste milieueisen en een mobiele kraan met een hefvermogen van ca 15 ton. Men kan bij scheepswerf Nieko terecht voor (uitgebreide) reparaties, voor nieuwbouw (en incidenteel ook tweedehands boten) en daarnaast voor alle gangbare producten en onderdelen voor boten. Bij Nieko is uw materiaal in goede handen en bent u verzekerd van kwaliteit.

http://www.nieko.nl

Productie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame productiebedrijven, waaronder drukkerijen, uitgevers, en ambachtslieden.

Adres:
Oostelijke Industrieweg 25
8801 JW
Franeker
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.