Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Samaya - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Samaya

Onderwijs (Cultuur en welzijn)

Samaya is een kleinschalig conferentiecentrum gevestigd in een voormalig klooster nabij Werkhoven. Het centrum is bij uitstek geschikt voor groepen, trainingen en workshops, waarbij bewustzijn, bezinning, reflectie, en/of spiritualiteit deel uitmaken van het programma. In de bedrijfsvoering van Samaya staat respect voor mens en milieu voorop. Het conferentiecentrum is gelegen in een rustige landelijke omgeving en het omvat ook een vier hectare grote Engelse tuin met een biologische appelboomgaard. De maaltijden in het conferentiecentrum zijn allemaal vegetarisch en worden bereid met zoveel mogelijk verse en biologische ingrediënten. De naam Samaya komt uit het Sanskriet en kan worden vertaald als “plek van ontmoeting”.

http://www.samaya.nl

onderwijs

In deze sector financiert Triodos Bank onder meer scholen, training en conferentiecentra. In het geval van scholen wordt specifiek gekeken naar het pedagogisch beleid.

Adres:
Hollendewagenweg 20
3985 SG
Werkhoven
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.