Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Rialto - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Prevue Productions Prevue Productions Kunst en cultuur
Q-factory Q-factory Kunst en cultuur

Rialto

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

In 1982 vestigt Stichting Amsterdamse Filmhuis zich in een reeds bestaand bioscooppand aan de Ceintuurbaan in Amsterdam. In dit pand wordt het filmtheater Rialto geopend. Rialto vormt een podium voor de economisch kwetsbare film. Na diverse verbouwingen, waarvan de laatste in 2006 is afgerond, is Rialto uitgegroeid tot een modern theater met drie zalen en een ruim en sfeervol filmcafé. Bij de programmering wordt geprobeerd de ontwikkelingen in het filmaanbod op de voet te volgen, met speciale aandacht voor de Europese en niet-westerse producties. Daarnaast organiseert Rialto regelmatig speciale programma’s zoals lezingen, discussies en inleidingen. Rialto is tevens de hoofdlocatie voor verschillende festivals en organiseert zelf jaarlijks een eigen wereld cinema festival. Onder ditzelfde label, Rialto Wereld, zijn ook wereldcinemafilms op DVD verkrijgbaar.

http://www.rialtofilm.nl

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Ceintuurbaan 338
1072 GN
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.