Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Maasmond Windenergie - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Lijnco Green Energy B.V. Lijnco Green Energy B.V. Duurzame energie
Lupus Ventus B.V. Lupus Ventus B.V. Duurzame energie
Maatschap Perdok Maatschap Perdok Duurzame energie
Meerwind Meerwind Duurzame energie

Maasmond Windenergie

Duurzame energie (Natuur en milieu)

Maasmond Windenergie is een park met drie windmolens. Het gaat om drie Vestas V90 MW turbines met een zogenaamde hubhoogte van 80 meter. Met ongeveer 21.000.000 kWh stroomproductie in een jaar voorziet het park ruim 6.000 Nederlandse huishoudens.

Duurzame energie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame energieprojecten, waaronder windenergie, zonne-energie, waterkracht en biomassa.

Triodos Groenfonds

Triodos Groenfonds is het oudste groene beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt voornamelijk in door de overheid erkende groene projecten die duurzame ontwikkeling bevorderen. De belangrijkste sectoren waarin het fonds belegt zijn duurzame energie (vooral windenergie), biologische landbouw, natuur- en landschapsontwikkeling en duurzaam vastgoed. Triodos Groenfonds biedt beleggers de mogelijkheid om bewust met hun geld om te gaan en rechtstreeks milieuvriendelijke projecten te stimuleren. Het fonds heeft de officiƫle status van groene beleggingsinstelling, waardoor particuliere beleggers een fiscaal voordeel hebben.

Adres:
Kerkweg 17A
1704DH
Heerhugowaard
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.