Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Platinaweg - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Nieuwe Kanaal I Nieuwe Kanaal I Duurzaam vastgoed
Nieuwe Keizersgracht 63 Nieuwe Keizersgracht 63 Duurzaam vastgoed
P.V. Martinez P.V. Martinez Duurzaam vastgoed
Palais Récup Palais Récup Duurzaam vastgoed

Platinaweg

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

Het kantoorpand is in 2005 opgenomen in de portefeuille van Triodos Vastgoedfonds. Het pand scoort goed op het aspect Planet. De buitengevels zijn bekleed met keramische tegels die eenvoudig te onderhouden zijn, een lange levensduur hebben en gemakkelijk vervangen kunnen worden. Koeling en warmte worden opgewekt door middel van een warmtepomp. Verder is de gevel van het gebouw extra goed geïsoleerd en is er HR ++ beglazing toegepast. Het object heeft energielabel A+.

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Triodos Vastgoedfonds

Triodos Vastgoedfonds is het eerste duurzame beursgenoteerde vastgoedfonds in Europa. Het fonds belegt in duurzaam gebouwde, duurzaam gerenoveerde en duurzaam beheerde panden en monumenten. Triodos Vastgoedfonds richt zich voornamelijk op commercieel vastgoed, zoals kantoren. Beleggingen vinden plaats in Nederland.

Adres:
Platinaweg 4
Emmeloord
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.