Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Pat Houkes - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Parkstad Limburg Theaters Parkstad Limburg Theaters Kunst en cultuur
Pastoe Pastoe Kunst en cultuur
Prevue Productions Prevue Productions Kunst en cultuur

Pat Houkes

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Pat Houkes is een zeer veelzijdig beeldend kunstenares. De in Australië geboren kunstenares woont en werkt in Den Haag en maakt prachtige realistische olieverfschilderijen, houtskooltekeningen, moderne sculpturen en installaties. In haar werk en haar titels komen haar kritische blik op mens en maatschappij naar voren. Met haar werk exposeert ze regelmatig in zowel het binnen als het buitenland. Daarnaast maakt Pat in opdracht ook portretten en wandschilderingen, geeft ze workshops en verzorgt ze bedrijfsuitjes en kinderfeestjes.

http://www.pathoukes.nl

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Lau Mazirellaan 407
2525 WT
Den Haag
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.