Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Orion - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Orion

Zorg (Sociale economie)

Orion is een woon- en werkgemeenschap voor mensen met een verstandelijke beperking. Orion is in 1994 in Rotterdam opgericht. Orion werkt vanuit de wijk Zevenkamp in Rotterdam waar bijna 120 volwassenen en kinderen een thuis vinden. In de werkplaatsen van Orion wordt er met passend werk ambachtelijke producten gemaakt. Door met elkaar samen te werken, draagt iedereen bij in het proces om een bijzonder product te maken. Producten zijn bij de werkplaatsen te koop en via markten. Andere bewoners leren erbij of werken buiten Orion, om uiteindelijk door te stromen naar een passende reguliere baan. Orion heeft in 2008 het HKZ certificaat behaald. De Vrienden van Orion financieren speciale projecten voor de bewoners. Orion doet actief aan integratie in de buurt. Bijvoorbeeld, het Cultureel Centrum van Orion organiseert regelmatig activiteiten voor iedereen. Samen met initiatiefgroep Wollefoppengroen & co worden er projecten uitgevoerd, o.a. onderhoud van het park in de woonwijk, inrichten van speelplekken.

http://www.orioncamphill.nl

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Boy Edgarstraat 208
3069 ZA
Rotterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.