Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Opleidingscentrum Mirre - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Opleidingscentrum Mirre

Onderwijs (Cultuur en welzijn)

Opleidingscentrum Mirre is een opleidingscentrum met vele mogelijkheden tot ontwikkeling en groei. Het centrum is gevestigd tussen de dorpen Odoorn en Weerdinge, ten noorden van de stad Emmen. Het ligt op de Drentse Hondsrug in een glooiend landschap met bossen, velden, oude eikwallen en nostalgische boerderijen en er heerst een rust, die uniek is voor Nederland. Opleidingscentrum Mirre wordt geleid door Kitty en Eric Haccou van der Linden. Kitty heeft jarenlange ervaring met het opleiden van therapeuten en kinderbegeleiders. Naast het opleiden en trainen is prenatale begeleiding aan aanstaande ouders een steeds belangrijker speerpunt van haar werkzaamheden geworden. Daarnaast is zij initiatiefneemster van de Shamanistic Teachings en The Healing Practices of The World. Eric is healer, coach en begeleider in verschillende opleidingsgroepen en geeft samen met Kitty proceswerk aan ouders en geboortesessies aan gezinnen. Samen met hun kinderen wonen ze op het terrein van het centrum.

http://www.opleidingscentrum-mirre.nl

onderwijs

In deze sector financiert Triodos Bank onder meer scholen, training en conferentiecentra. In het geval van scholen wordt specifiek gekeken naar het pedagogisch beleid.

Adres:
Weerdingerzandweg 5
7872 TB
Valthe
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.