Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Ootes Consult B.V. - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Morgenstern Morgenstern Professionele diensten
NOVATO Packaging NOVATO Packaging Professionele diensten
RAU RAU Professionele diensten
Royal Ship Royal Ship Professionele diensten

Ootes Consult B.V.

Professionele diensten (Sociale economie)

Hetty Ootes is klinisch psycholoog-psychotherapeut en kinder- en jeugdpsycholoog specialist. Zij heeft bijna 20 jaar werkervaring in het ziekenhuis en is in het bijzonder gespecialiseerd in medisch gerelateerde psychologische problematiek. Haar psychologenpraktijk Ootes is een praktijk voor eerste- en tweedelijnspsychologische zorg. Dat wil zeggen dat lichte tot matig ernstige psychische problematiek wordt behandeld en er tevens meer specialistische psychologische zorg wordt geboden. In de praktijk kan men terecht voor therapie en begeleiding bij klachten en problemen als angst, somberheid, overspannenheid, werk-en studieproblemen of relatieproblematiek. Bijzondere aandachtsgebieden van Hetty Ootes zijn onder meer opvoedingsproblematiek, gedragsproblematiek en lichamelijke klachten bij kinderen en jongeren, vruchtbaarheidproblematiek en zwangerschap & bevalling.

http://www.psychologenpraktijkootes.nl/

Professionele diensten

In deze sector financiert Triodos Bank dienstverlenende bedrijven, die een evenwicht zoeken tussen People, Planet en Profit. Hierbij kunt u denken aan adviesbureaus, architecten, aannemers en dienstverleners aan particulieren.

Adres:
Statenweg 177-A
3039 HN
Rotterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.