Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Olster-Tocht B.V. - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
OSKneT OSKneT Duurzame energie
Olde Tocht BV Olde Tocht BV Duurzame energie
Pondera Consult Pondera Consult Duurzame energie

Olster-Tocht B.V.

Duurzame energie (Natuur en milieu)

Olster-Tocht B.V. te Biddinghuizen is een windpark bestaande uit zes windturbines type Vestas V 80 met een totaal opgesteld vermogen van 12 MW. Het windpark is in juni 2002 operationeel geworden en is eigendom van tien agrariërs rondom de zes windturbines. De gemiddelde productie voor dit windpark bedraagt 25.000.000 kWh per jaar. Uitgaande van een gemiddeld verbruik van 3400 kWh per huishouden per jaar voorziet dit park in de stroomvoorziening van 7.350 huishoudens.

Duurzame energie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame energieprojecten, waaronder windenergie, zonne-energie, waterkracht en biomassa.

Triodos Groenfonds

Triodos Groenfonds is het oudste groene beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt voornamelijk in door de overheid erkende groene projecten die duurzame ontwikkeling bevorderen. De belangrijkste sectoren waarin het fonds belegt zijn duurzame energie (vooral windenergie), biologische landbouw, natuur- en landschapsontwikkeling en duurzaam vastgoed. Triodos Groenfonds biedt beleggers de mogelijkheid om bewust met hun geld om te gaan en rechtstreeks milieuvriendelijke projecten te stimuleren. Het fonds heeft de officiƫle status van groene beleggingsinstelling, waardoor particuliere beleggers een fiscaal voordeel hebben.

Adres:
Biddinghuizen
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

De Koffiefabriek
Met uw spaargeld of belegd vermogen  kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering?  Lees hoe u een krediet kunt aanvragen .