Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Odeon De Spiegel theaters - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Muziekvereniging de Burcht Muziekvereniging de Burcht Kunst en cultuur
Niek de Groot Niek de Groot Kunst en cultuur
Odessa Odessa Kunst en cultuur
Paradox Paradox Kunst en cultuur

Odeon De Spiegel theaters

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Odeon en De Spiegel, twee theaters die belangrijk zijn voor de stad Zwolle, maar die ook een grote regionale uitstraling hebben. Met in totaal 2000 stoelen, verdeeld over 5 zalen, en ruim 350 voorstellingen op jaarbasis is er voor elk wat wils. De theaters zijn samen gevestigd in één organisatie: Odeon De Spiegel theaters. Odeon: De locatie voor wie gecharmeerd is van een kleiner, sfeervol theater en nieuwsgierig is naar soms bekende, soms onbekende, maar altijd verrassende voorstellingen. De Spiegel: Hét huis voor bekende namen en grote producties als opera’s, musicals en grote balletten.

http://www.odeondespiegel.nl

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Triodos Cultuurfonds

Triodos Cultuurfonds is het enige beursgenoteerde culturele beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt in culturele projecten die de ontwikkeling en het behoud van cultuur stimuleren. Naast grote projecten passen ook kleinere culturele initiatieven in het beleggingsbeleid. Zo belegt het fonds bijvoorbeeld in musea, theaters, kunstenaars en podia.

Adres:
Spinhuisplein 14
8011 ZZ
Zwolle
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.