Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Odeon De Spiegel theaters - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Nella Montfoort Nella Montfoort Kunst en cultuur
Niek de Groot Niek de Groot Kunst en cultuur
Paradox Paradox Kunst en cultuur
Parkstad Limburg Theaters Parkstad Limburg Theaters Kunst en cultuur

Odeon De Spiegel theaters

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Odeon en De Spiegel, twee theaters die belangrijk zijn voor de stad Zwolle, maar die ook een grote regionale uitstraling hebben. Met in totaal 2000 stoelen, verdeeld over 5 zalen, en ruim 350 voorstellingen op jaarbasis is er voor elk wat wils. De theaters zijn samen gevestigd in één organisatie: Odeon De Spiegel theaters. Odeon: De locatie voor wie gecharmeerd is van een kleiner, sfeervol theater en nieuwsgierig is naar soms bekende, soms onbekende, maar altijd verrassende voorstellingen. De Spiegel: Hét huis voor bekende namen en grote producties als opera’s, musicals en grote balletten.

http://www.odeondespiegel.nl

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele rits artisitieke ondernemingen door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Triodos Cultuurfonds

Triodos Cultuurfonds is het enige beursgenoteerde culturele beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt in door de overheid erkende culturele projecten die de ontwikkeling en het behoud van kunst en cultuur bevorderen. De belangrijkste sectoren waarin het fonds belegt zijn musea en theaters, maar ook kleine culturele initiatieven passen in het beleggingsbeleid.

Adres:
Spinhuisplein 14
8011 ZZ
Zwolle
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

De Koffiefabriek
Met uw spaargeld of belegd vermogen  kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering?  Lees hoe u een krediet kunt aanvragen .