Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van NPSP Composieten - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Louis Bolk Instituut Louis Bolk Instituut Milieutechnologie
Melexis Nederland Melexis Nederland Milieutechnologie
Octalix Octalix Milieutechnologie
Soil & More International Soil & More International Milieutechnologie

NPSP Composieten

Milieutechnologie (Natuur en milieu)

NPSP Composieten is door Niels Haarbosch, Robert van der Vliet, Mark Lepelaar en Willem Böttger in april 2003 opgericht, als doorstart vanuit het bedrijf van Niels Haarbosch; Natural Powered Speed Products. Het doel van de doorstart was het omvormen van het bedrijf tot NPSP Composieten, een bedrijf met een duurzaam bestaansrecht, gericht op het maken van producten van vezelversterkte kunststoffen. Bij de productie wordt gebruikt gemaakt van duurzame materialen als vlas, hennep en bio-harsen. In 2004 verhuisde NPSP Composieten naar Haarlem, waar ze onder andere voor de Bonneterie een esthetisch kassameubel en voor de ANWB een milieuvriendelijke versie van de fietspaddestoel geproduceerd hebben.

http://www.npsp.nl

Milieutechnologie

In deze sector financiert Triodos Bank veelal innovatieve bedrijven, die onder andere actief zijn op het gebied van recycling en transport. Gemene deler is dat deze bedrijven proberen de milieu-impact van producten en productieprocessen te verminderen.

Adres:
Kuppersweg 31
2031 EA
Haarlem
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.