Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van EkoPlaza Alkmaar - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Ecocentrum Emma Ecocentrum Emma Natuurvoeding
EkoPLaza Delft EkoPLaza Delft Natuurvoeding
EkoPlaza Bilthoven EkoPlaza Bilthoven Natuurvoeding
EkoPlaza Enschede EkoPlaza Enschede Natuurvoeding

EkoPlaza Alkmaar

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

EkoPlaza Alkmaar is een bijzonder samenwerkingsproject van 5 ondernemers. Het project bestaat uit een natuurvoedingssupermarkt, een biologische slagerij en een natuurdrogisterij. De voorlopers van dit project zijn begin jaren 80 in Alkmaar begonnen. Dit centrum is gestart in 2005 en we presenteren ons als groen winkelcentrum, de Groenhofpassage, mede ook omdat het centrum aan het Hofplein in Alkmaar is gelegen. Op het gebied van voeding en verzorging en homeopathie vind je bij ons een totaal assortiment op 1000 m2.

http://www.ekoplaza.nl

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Adres:
Hofplein 3
1811 LE
ALKMAAR
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.