Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Museum van het Nederlandse Uurwerk - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
More Stage Services More Stage Services Kunst en cultuur
Museum De Kantfabriek Museum De Kantfabriek Kunst en cultuur
Muziekgebouw aan 't IJ Muziekgebouw aan 't IJ Kunst en cultuur
Muziekorganisatie Noord Muziekorganisatie Noord Kunst en cultuur

Museum van het Nederlandse Uurwerk

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

In een schilderachtig 17e-eeuws wevershuis op de Zaanse Schans zit het Museum van het Nederlandse Uurwerk. Het museum beschikt over een uitgebreide en unieke collectie van historische Nederlandse uurwerken uit de 15e tot de 19e eeuw. In het museum worden verdeeld over verschillende huiselijke vertrekken de verschillende uurwerken en hun werking getoond. Het museum geeft daarbij een volledig overzicht van de geschiedenis van tijdmeting in Nederland. Speciale aandacht gaat in het museum uit naar het Zaanse Uurwerk. De Hollandse uurmakerij was namelijk in het begin van de 18e eeuw voor een groot deel in de Zaanstreek geconcentreerd en vervaardigde prachtige klokken.

http://www.mnuurwerk.nl

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele rits artisitieke ondernemingen door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Triodos Cultuurfonds

Triodos Cultuurfonds is het enige beursgenoteerde culturele beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt in culturele projecten die de ontwikkeling en het behoud van cultuur stimuleren. Naast grote projecten passen ook kleinere culturele initiatieven in het beleggingsbeleid. Zo belegt het fonds bijvoorbeeld in musea, theaters, kunstenaars en podia.

Adres:
Kalverringdijk 3
1509 BT
Zaandam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.