Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Mathilde ter Heijne - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Maria Roosen Maria Roosen Kunst en cultuur
Mediamatic Mediamatic Kunst en cultuur
Metaalkathedraal Metaalkathedraal Kunst en cultuur

Mathilde ter Heijne

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Mathilde ter Heijne is een conceptueel kunstenaar die tijd-relevante thema’s onderzoekt en van daaruit maatschappijkritische kunstwerken en -projecten ontwikkelt. Haar projecten gaan over menselijke conflicten die voortkomen uit hierarchische machtsverhoudingen, over het geweld dat daaruit automatisch resulteert, en over het onderzoeken van uitwegen uit onderdrukkende, uitbuitende samenlevingsvormen. Dit onderzoek heeft zich de laatste jaren toegespitst op de verhouding tussen matriarchale en patriarchale samenlevingsstructuren en de alledaagse consequenties hiervan. Mathilde ter Heijne studeerde aan de Rijksacademie voor Beeldende Kunsten in Amsterdam en woont en werkt in Amsterdam en Berlijn. Haar werk werd internationaal tentoongesteld o.a. in Amsterdam, Zürich, Berlijn, Los Angeles, Bejing, Reykjavik, Chicago, New York, Shanghai en Bucharest.

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Heinersdorfstrasse 16
13086
Berlijn
Deutschland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.