Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Lucardie - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Lucardie

Zorg (Sociale economie)

Peter en Marianne Lucardie hebben gezamenlijk een praktijk voor natuurgeneeskunde in Dussen. Marianne is natuurgeneeskundig therapeut en spiritueel genezer en Peter beoefent hier Shiatsu en Cranio-Sacraal therapie, manuele therapieën. Cranio-Sacraal therapie richt zich voornamelijk op de wervelkolom en bindweefsel, met het doel blokkades in lichaam en geest op te heffen. Peter en Marianne bieden hun diensten aan particulieren in heel Nederland aan. Beide zijn zelfstandig therapeut en aangesloten bij de Vereniging van Natuurgeneeskundig Therapeuten. Ze oefenen hun bedrijf uit in een maatschap, die goede naam in de markt heeft. Via positieve referenties van bestaande klanten verwachten zij de komende jaren te kunnen blijven groeien.

http://www.lucardie.eu/

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Dorpsstraat 63
4271 AB
Dussen
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.