Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Giessenwind - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Frisian Motors Frisian Motors Duurzame energie
Gemeente Schijndel Gemeente Schijndel Duurzame energie
Growind Growind Duurzame energie
HVC HVC Duurzame energie

Giessenwind

Duurzame energie (Natuur en milieu)

Giessenwind is een van de hoogste windparken in Nederland. De drie Enercon turbines bereiken een hoogte van 108 meter. Samen produceren ze 16.900.000 kWh stroomproductie per jaar. Dit voorziet 5.000 huishoudens in Nederland van energie.

Duurzame energie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame energieprojecten, waaronder windenergie, zonne-energie, waterkracht en biomassa.

Triodos Groenfonds

Triodos Groenfonds is het oudste groene beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt voornamelijk in door de overheid erkende groene projecten die duurzame ontwikkeling bevorderen. De belangrijkste sectoren waarin het fonds belegt zijn duurzame energie (vooral windenergie), biologische landbouw, natuur- en landschapsontwikkeling en duurzaam vastgoed. Triodos Groenfonds biedt beleggers de mogelijkheid om bewust met hun geld om te gaan en rechtstreeks milieuvriendelijke projecten te stimuleren. Het fonds heeft de officiƫle status van groene beleggingsinstelling, waardoor particuliere beleggers een fiscaal voordeel hebben.

Adres:
Dorpsweg 63
4223 ND
Hoornaar
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.