Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Kwekerij Bastin - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Kaasboerderij de Vierhuizen Kaasboerderij de Vierhuizen Biologische landbouw
Kees Over Kees Over Biologische landbouw
Kwekerij De Hessenhof Kwekerij De Hessenhof Biologische landbouw
Kwekerij De Noordhoek Kwekerij De Noordhoek Biologische landbouw

Kwekerij Bastin

Biologische landbouw (Natuur en milieu)

Kwekerij Bastin is een vaste planten kwekerij met een gespecialiseerd assortiment. De kwekerij beheert de Nederlandse planten collecties voor Salvia, Lavandula, Santolina, Rosmarinus en Thymus en probeert zo natuurlijk mogelijk te werken. Het assortiment omvat ongeveer 1.000 soorten tuinvaardige en mensvriendelijke vaste planten, met name winterharde mediterrane soorten, cottage en prairie planten en geurende planten. De potgrond is 100% turfvrij en bevat geen kunstmest of bestrijdingsmiddelen. Kwekerij Bastin verkoopt en vermeerdert veel planten en kruiden die elders in Nederland niet verkrijgbaar zijn. Ze is met name bekend vanwege haar enorme collectie Lavendel. Afnemers zijn tuinliefhebbers, hoveniers en gemeenten door heel Nederland en Europa. Inmiddels wordt een deel van de omzet via de internetsite gerealiseerd. Deze website geeft de actuele voorraad planten weer met foto’s en uitgebreide informatie. Klanten kunnen er direct hun bestelling plaatsen en deze laten bezorgen. Onder andere dankzij deze site kan het bedrijf de komende jaren verder groeien.

http://www.bastin.nl

Biologische landbouw

Biologische landbouw erkent de relatie tussen de omgeving, gezondheid en wat we eten. Daarnaast krijgt dierenwelzijn, het vermijden van gebruik van pesticiden en kunstmest veel aandacht. Biologische landbouw stoot minder CO2 uit dan traditionele landbouw en voorkomt uitputting natuurlijke hulpbronnen. Daarom financiert Triodos Bank in deze sector biologische bedrijven die zuivel en vlees produceren en bosbouwers en fruittelers.  

Adres:
Nieuwenhuysstraat 29
6336 XV
Aalbeek
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.