Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Kloosterboer Decor - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
IMPACT HUB Amsterdam IMPACT HUB Amsterdam Professionele diensten
KIEM Innovations KIEM Innovations Professionele diensten
Kontakt der Kontinenten Kontakt der Kontinenten Professionele diensten
Kyotolease Kyotolease Professionele diensten

Kloosterboer Decor

Professionele diensten (Sociale economie)

Kloosterboer Decor behoort tot de top van de interieur- en decorbouw. Creativiteit, vakmanschap, betrokkenheid en het blijvend investeren in efficiency, nieuwe technieken en de opleiding van medewerkers waarborgen een onveranderlijke, hoge kwaliteit. De vier afdelingen decor- en interieurbouw, decoratie, metaalbewerking en meubelmakerij zijn in handen van gespecialiseerde vakmensen. Hun kennis, improvisatievermogen en liefde voor het ongewone staan garant voor een eindresultaat dat aan alle verwachtingen voldoet. Kloosterboer Decor is specialist in projecten voor zowel theater, televisie en toneel, als voor themaparken, musea, tentoonstellingen en horecagelegenheden. Audiovisuele en interactieve technieken worden, indien nodig, geintegreerd in interieur en decor. Een productie is van tekentafel tot eindresultaat, inclusief de nazorg, bij Kloosterboer Decor in vertrouwde handen.

http://www.kloosterboer-decor.nl

Professionele diensten

In deze sector financiert Triodos Bank dienstverlenende bedrijven, die een evenwicht zoeken tussen People, Planet en Profit. Hierbij kunt u denken aan adviesbureaus, architecten, aannemers en dienstverleners aan particulieren.

Adres:
Newtonstraat 20-22
1446 VR
Purmerend
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.