Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Kinderdagverblijf Zonnelicht - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Kinderdagverblijf Zonnelicht

Kinderopvang (Cultuur en welzijn)

Kinderdagverblijf Zonnelicht werkt vanuit een neohumanistische visie en maakt deel uit van een internationaal netwerk, waarin onderzoek wordt gedaan naar de wezenlijke aspecten in opvoeding en ontwikkeling van kinderen. Bij Zonnelicht staat het kind centraal en het gevoel van liefde dat mensen in zich voelen voor andere mensen, de wereld van planten, dieren, natuur en kosmos. Dit wordt aan de hand van themaweken uitgedragen. Het kinderdagverblijf biedt kinderen van nul tot twaalf jaar alles wat ze nodig hebben; sport, beweging, creativiteit en ontspanning. Uitdaging en bevestiging, rust en veiligheid. Activiteiten die passen bij hun behoefte en belangstelling waarbij rekening wordt gehouden met hun individuele ontwikkeling. Zonnelicht beschikt over een eigen atelier voor cursussen en trainingen. Voor kinderen: van solderen en schilderen, tot muziek en dans. Voor ouders die meer willen weten over ontwikkeling, gezondheid en opvoeden.

http://www.zonnelicht.nl

Kinderopvang

In deze sector financiert Triodos Bank kinderdagverblijven en buitenschoolse opvanginstellingen. Triodos Bank let daarbij met name op het pedagogisch beleid.

Adres:
Rijnstraat 559
5215 EJ
Den Bosch
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.