Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Kerkenbosch - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Kenaupark Monumenten Kenaupark Monumenten Duurzaam vastgoed
Kennedylaan Kennedylaan Duurzaam vastgoed
Klein Heiligland Klein Heiligland Duurzaam vastgoed
Koningslaan Koningslaan Duurzaam vastgoed

Kerkenbosch

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

Het pand op kantorenpark De Brabantse Poort in Nijmegen is in 2004 aangekocht door Triodos Vastgoedfonds. Het meest in het oog springende van dit gebouw is de zeer ruime en lichte opzet. Hierdoor is het een prettig gebouw om in te werken en de score op het aspect People is daarom goed. Verder scoort het kantoorpand ook goed op het aspect Profit.

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Triodos Vastgoedfonds

Triodos Vastgoedfonds is het eerste duurzame beursgenoteerde open-end vastgoedfonds in Europa. Het fonds belegt in duurzaam gebouwde of beheerde panden en monumenten. Het fonds richt zich voornamelijk op commercieel vastgoed, zoals kantoren, bedrijfsgebouwen en winkels. Indien passend kan echter ook in bijvoorbeeld scholen en kinderdagverblijven worden belegd. Beleggingen vinden plaats in Nederland. Aankoop en beheer van de panden gebeurt in samenwerking met Bouwfonds Real Estate Investment Management.

Adres:
Kerkenbos 11
Nijmegen
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

De Koffiefabriek
Met uw spaargeld of belegd vermogen  kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering?  Lees hoe u een krediet kunt aanvragen .