Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Jenaplan Advies & Scholing - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Jenaplan Advies & Scholing

Onderwijs (Cultuur en welzijn)

Hubert Winters en Freek Velthausz zijn de initiatiefnemers van Jenaplan Advies & Scholing (JAS), vanuit de opvatting dat steeds meer scholen op zoek gaan naar begeleiding en scholing die geschikt is voor hun eigen specifieke situatie. Het Jas is vooral gericht op het begeleiden van scholen, het opleiden van leraren en directeuren en het adviseren bij (duurzame) scholenbouw. JAS streeft naar optimaal Jenaplanonderwijs, via het adviseren, coachen, begeleiden en scholen van stamgroepleiders, directie en management van Jenaplanscholen in Nederland en daarbuiten. Het Jenaplanconcept stimuleert kinderen zichzelf en de wereld te ontdekken, zichzelf te ontplooien en zichzelf voor te bereiden op verdere zelfstandige stappen in de wereld. Het JAS is gevestigd op 'Het Bovenveen' te Echten in een prachtige natuurlijke omgeving. Hier worden (meerdaagse) trainingen gegeven en kunnen mensen nieuwe inspiratie vinden.

http://www.jenaplan.nu

onderwijs

In deze sector financiert Triodos Bank onder meer scholen, training en conferentiecentra. In het geval van scholen wordt specifiek gekeken naar het pedagogisch beleid.

Adres:
Ruinerweg 12
7932 PD
Echten
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.