Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Iseck - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Gildewerk Gildewerk Maatschappelijke projecten
Mondria Advies Mondria Advies Maatschappelijke projecten
Ontmoetingshuis Veenendaal Ontmoetingshuis Veenendaal Maatschappelijke projecten

Iseck

Maatschappelijke projecten (Sociale economie)

ISECK is een stichting uit Eindhoven die als doelstelling heeft een christelijke woonomgeving aan jongeren in de leeftijdsgroep van 17 tot 25 jaar aan te bieden. De prioriteit ligt op hen die de overstap van het ouderlijk huis naar zelfstandig wonen maken. ISECK exploiteert vier panden op verschillende locaties in Eindhoven. Deze panden bevatten naast de privé-kamers ook een grote huiskamer en keuken die de groep de gelegenheid voor gezamenlijke activiteiten geven. In de huizen is de samenstelling van de woongroep heel gevarieerd; meisjes en jongens, diverse kerkelijke groeperingen, diverse opleidingen en diverse leeftijden. De bewoners kiezen voor een woonvorm waarin individueel en gemeenschappelijk leven gecombineerd worden. Naast hun eigen kamer hebben zij ook een aandeel in de gemeenschappelijke voorzieningen die zij voor zichzelf en hun huisgenoten ten nutte maken. Vanuit hun eigen christenzijn dragen zij bij aan een prettig gemeenschappelijk woonklimaat.

http://www.iseck.nl

Maatschappelijke projecten

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere initiatieven op het gebied van sociale voorzieningen, werkgelegenheids- programma's, (re) integratie, jongeren- centra en wijkcentra.

Adres:
5503 CW
Veldhoven
Nederland

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.

 

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.