Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Horrik - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Het Muziekpakhuis Het Muziekpakhuis Kunst en cultuur
In De Ruimte In De Ruimte Kunst en cultuur

Horrik

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Petra Dubach en Mario van Horrik vormen reeds sinds 1994 een artistiek duo. Uitgangspunt van het duo is dat beweging en geluid een twee-eenheid vormen, het een kan niet zonder het ander bestaan. Het duo combineert beweging en geluid in de brede zin van het woord en laat deze combinatie terugkomen in onder andere installaties, tentoonstellingen, optredens en concerten, webprojecten en objecten. Het duo is internationaal actief en heeft inmiddels al zes albums uitgegeven, verkrijgbaar in onder meer de Verenigde Staten, Europa en China. Petra Dubach en Mario van Horrik hebben ook een klein bedrijf genaamd Dubach Personals, dat op maat gemaakte vertalingen van namen of teksten in muziek levert in handgemaakte verpakking. Petra en Mario presenteerden hun werk onder andere in New York, Istanbul, Praag, Belgrado, Cleveland, Boston en Vladivostok.

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Bennekelstraat 133
5654 DD
Eindhoven
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.