Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Solar Invest Wallonia Green Energy 4 Seasons - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Solar Invest Wallonia Green Energy 4 Seasons

Duurzame energie (Natuur en milieu)

‘Solar Invest Wallonia Green Energy 4 Seasons’ is een projectvennootschap van de onderneming Green Energy 4 Seasons (GE4S). Ze beheert een grote hoeveelheid kleinschalige zonnepaneelinstallaties in heel Wallonië, die samen een vermogen van meer dan 5.000 MWp hebben. Daarmee leveren ze voldoende stroom voor meer dan 1.000 gezinnen. Het gaat hoofdzakelijk om installaties op daken van woningen van ongeveer 5 kWc. Daarvoor worden contracten afgesloten de eigenaars, die de groene stroom afnemen. GE4S is verantwoordelijk voor de optimale werking van de installaties en krijgt de groenestroomcertificaten. GE4S is sinds 2007 actief in de Waalse zonne-energiemarkt en verkoopt daarnaast ook pelletkachels. Triodos Bank heeft het project ‘Solar Invest Wallonië’ gefinancierd, samen met de Caisse d’Investissement Wallonne (CIW), een investeringsfonds van de Waalse overheid dat met het spaargeld van burgers de duurzame economie in Wallonië stimuleert. Het is het eerste zonne-energieproject dat Triodos Bank gefinancierd heeft in Wallonië.

http://www.greenenergy4seasons.be/

Duurzame energie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame energieprojecten, waaronder windenergie, zonne-energie, waterkracht en biomassa.

Adres:
Rue Porte Basse 3
6900
Marche-en-Famenne
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.