Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Haringa en Olijve - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Groninger Forum Groninger Forum Kunst en cultuur
Hans Leutscher Hans Leutscher Kunst en cultuur
Het Domijn Het Domijn Kunst en cultuur

Haringa en Olijve

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Haringa en Olijve is een kunstenaarsduo, bestaande uit Nel Haringa en Fred Olijve. Het duo heeft gestudeerd aan diverse kunstacademies in Nederland en aan de Academie voor Beeldende Kunsten & Architectuur te Warschau. Momenteel zijn ze woonachtig in het Drentse plaatsje Een, van waaruit de twee monumentaal beeldende kunstenaars ook werken. Hun kunstwerken staan vaak in relatie met de architectuur en omgeving van het kunstwerk. Voor hun werk maakt het duo gebruik van hout, metaal, kunststof, staal en steen. Hun werk is te zien op diverse tentoonstellingen en in openbare ruimtes door het hele land.

http://www.vierdedimensie.nl

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Hoofdstraat 62
9342 PD
Een
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.