Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Hanna Holman Kinderdagverblijf - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Gezinshuis De Kade Gezinshuis De Kade Kinderopvang
Gezinshuis De Lotus Gezinshuis De Lotus Kinderopvang
Kaboekeloe Kaboekeloe Kinderopvang

Hanna Holman Kinderdagverblijf

Kinderopvang (Cultuur en welzijn)

In 1987 opende Hanna Holman een eerste kinderdagverblijf in Almere, welke volledig gebaseerd was op particulier initiatief. Drie jaar later realiseerde Holman een compleet nieuw gebouwd kinderdagverblijf, waar zij wonen met werken kon combineren. Hierdoor kreeg haar kinderdagverblijf een hoge mate aan bedrijfszekerheid, omdat er immers 24 uur/dg iemand aanwezig is. In 2003 startte Holman met haar Buiten Schoolse Opvang in Almere Haven. Behalve een grote woonkamer met een gezellige openhaard, zijn hier tal van faciliteiten aanwezig, zoals computers, tafelvoetbal en -tennis. Hanna Holman streeft bij haar kinderdagverblijf en Buiten Schoolse Opvang naar het creëren van een veilige, warme en vertrouwde omgeving, van waaruit kinderen zich kunnen ontwikkelen tot zelfstandige, creatieve en kritische personen met goede sociale vaardigheden.

http://www.hannaholman.nl

Kinderopvang

In deze sector financiert Triodos Bank kinderdagverblijven en buitenschoolse opvanginstellingen. Triodos Bank let daarbij met name op het pedagogisch beleid.

Adres:
Noordmark 77-79
1351 GG
Almere
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.