Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Sanders Hof - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Rietveldhoeve Rietveldhoeve Biologische landbouw
Saanenhof Saanenhof Biologische landbouw
Schapenstreek Schapenstreek Biologische landbouw
Schotse Hooglanders Schotse Hooglanders Biologische landbouw

Sanders Hof

Biologische landbouw (Natuur en milieu)

Sander Kerkhoffs runt aan de rand van Braamt Sanders Hof. Op Sanders Hof lopen varkens rond, onder andere de Bonte Bentheimer Landvarkens, die het hele jaar buiten zijn. In de wei van Sander bevinden zich (geïsoleerde) schuilhutten met een dik pak stro op de bodem. Recht doen aan de natuurlijke behoeftes van de varkens staat bij Sanders bedrijf voorop, varkens krijgen ruim te tijd om rustig te leven en te groeien. De varkens worden door Brandt & Levie (http://www.brandtenlevie.nl) gebruikt om droge worsten van te maken.

http://www.sandershof.nl

Biologische landbouw

Biologische landbouw erkent de relatie tussen de omgeving, gezondheid en wat we eten. Daarnaast krijgt dierenwelzijn, het vermijden van gebruik van pesticiden en kunstmest veel aandacht. Biologische landbouw stoot minder CO2 uit dan traditionele landbouw en voorkomt uitputting natuurlijke hulpbronnen. Daarom financiert Triodos Bank in deze sector biologische bedrijven die zuivel en vlees produceren en bosbouwers en fruittelers.  

Adres:
Koornmaat 19
7047 BC
Braamt
Nerderland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

De Koffiefabriek
Met uw spaargeld of belegd vermogen  kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering?  Lees hoe u een krediet kunt aanvragen .