Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van G.A.J. van den Broek - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Food Vibrations Food Vibrations Biologische landbouw
Frytsjam Frytsjam Biologische landbouw
GAOS GAOS Biologische landbouw
Geitenboerderij 't Ketelbos Geitenboerderij 't Ketelbos Biologische landbouw

G.A.J. van den Broek

Biologische landbouw (Natuur en milieu)

Maatschap Van den Broek-Franken te Zeewolde werkt sinds 2002 volgens de biologische productiemethode. De totale veestapel bedraagt circa 85 stuks melkvee en 50 stuks jongvee. De totale oppervlakte van het bedrijf is 45 hectare, waarvan het grootste gedeelte grasland en een klein deel akkerbouw voor voerteelt.

Biologische landbouw

Biologische landbouw erkent de relatie tussen de omgeving, gezondheid en wat we eten. Daarnaast krijgt dierenwelzijn, het vermijden van gebruik van pesticiden en kunstmest veel aandacht. Biologische landbouw stoot minder CO2 uit dan traditionele landbouw en voorkomt uitputting natuurlijke hulpbronnen. Daarom financiert Triodos Bank in deze sector biologische bedrijven die zuivel en vlees produceren en bosbouwers en fruittelers.  

Triodos Groenfonds

Triodos Groenfonds is het oudste groene beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt voornamelijk in door de overheid erkende groene projecten die duurzame ontwikkeling bevorderen. De belangrijkste sectoren waarin het fonds belegt zijn duurzame energie (vooral windenergie), biologische landbouw, natuur- en landschapsontwikkeling en duurzaam vastgoed. Triodos Groenfonds biedt beleggers de mogelijkheid om bewust met hun geld om te gaan en rechtstreeks milieuvriendelijke projecten te stimuleren. Het fonds heeft de officiële status van groene beleggingsinstelling, waardoor particuliere beleggers een fiscaal voordeel hebben.

Adres:
Zeewolde
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.