Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontentTriodos Bank Zeist

  • Matthijs Bierman
  • Nieuweroordweg 1, 3704 EC, Zeist toon de kaart

Ontmoet

Triodos Bank financiert duurzame ondernemers. Maar hoe werkt dit in de praktijk en hoe draagt u bij aan een positieve verandering? Geld heeft immers veranderkracht. Tijdens de Triodos Hart-Hoofddag is het kantoor van Triodos Bank geopend en kunt u zelf ervaren wat er met uw geld gebeurt. Er is een speciaal programma in Zeist op het hoofdkantoor, waar u de gelegenheid heeft om het management van Triodos Bank Nederland te ontmoeten en met het SAAT bestuur* van gedachten te wisselen of kennis te maken. Daarnaast is er gelegenheid voor een rondleiding van ons duurzame gebouw.

*Stichting Administratiekantoor Aandelen Triodos Bank.

Beleef

Ontvangst

9.30 uur ontvangst. Welkom door medewerkers van Triodos Bank met koffie, thee en iets lekkers.

Presentatie over Triodos Bank

Op twee momenten kunt u de presentatie van Matthijs Bierman, directeur Triodos Bank Nederland, bijwonen: van 10.00 uur tot 11.00 uur en van 11.30 uur tot 12.30 uur. De presentatie eindigt met een Meet&Greet met het Management Team van Triodos Bank Nederland en de bestuursleden van SAAT.

Doorlopende activiteiten

Gedurende de dag kunt u onder andere meedoen aan de volgende activiteiten:

  • Rondleiding door ons duurzame gebouw
  • Bezoek aan onze bijenstal
  • Stand van Triodos Bank met informatie
  • Ontmoet ondernemers, gefinancierd door Triodos Bank, waaronder de verantwoorde worstmakers Brandt & Levie en biologische olijfolie producent Liquido d’Oro.

Einde

Om 13.30 uur eindigt het programma.

Aanmelden

Wilt u Triodos Bank in Zeist bezoeken op 25 juni a.s.? Meld u dan aan via dit aanmeldformulier en geef aan met hoeveel personen u wilt deelnemen aan het programma.

Omarm

Wilt u zelf ervaren wat er met uw geld gebeurt? Ontmoet dan ondernemers, gefinancierd door Triodos Bank. Proef biologische olijfolie van Liquido d’Oro uit Italië of kom chocolade en macarons proeven bij Urban Cacao uit Amsterdam. Ontmoet Goodbrandz die de missie heeft binnen vijf jaar duurzame mode zichtbaar te maken in de Nederlandse winkelstraten.

Trek gekregen? Brandt & Levie serveren hun heerlijke hotdogs die op een verantwoorde manier geproduceerd zijn. Meer zin in een burger? The Dutch Weed Burger serveert een van de gezondste hamburgers ter wereld met zeewier als lekkere smaakmaker!

Wist u dat…?

Triodos Bank haar eigen bijenvolk heeft? En dat een bijenvolk per jaar zo’n 40 kilo stuifmeel verzamelt?

Praktische informatie

Adres

Triodos Bank Nieuweroordweg 1 3704 EC Zeist 030 693 65 00 (bereikbaar op ma t/m vrijdag tussen 8.00 – 18.00 uur)

Routebeschrijving

Zie routebeschrijving