Ik vraag een zakelijke betaalrekening aan en ben mijn controlegetal kwijt. Wat nu?

Ben je het controlegetal kwijt en heb je dit nog niet gebruikt? Start dan je rekeningaanvraag opnieuw. Je ontvangt een nieuw controlegetal dat 3 weken actief blijft.

Controlegetal al gebruikt?
Als je met het controlegetal al een gebruikersnaam en wachtwoord hebt aangemaakt, hoef je geen nieuw controlegetal aan te vragen. Je kunt dan met je inloggegevens inloggen om de aanvraag af te ronden.

Ben je het wachtwoord kwijt, klik dan hier.