Hoe open ik een handelsrekening bij Captin?

Om na de notering van de certificaten op het MTF-platform te kunnen handelen, is een handelsrekening bij Captin nodig. Triodos Bank en Captin hebben u per e-mail of brief een uitnodiging gestuurd om een handelsrekening aan te vragen, nadat u zich met uw e-mailadres en het door u gekozen wachtwoord op de MTF van Captin hebt aangemeld.

U bent uitgenodigd om met Captin een overeenkomst te sluiten voor deze handelsrekening waarmee u in certificaten zult kunnen handelen. Als onderdeel van de procedure voor het openen van een handelsrekening moet u een wettelijk verplichte identificatiestap uitvoeren. Zodra u deze stappen hebt doorlopen, kunt u alle functies van het Captin-handelsplatform gebruiken, zoals het downloaden van rapporten en, zodra de handel wordt hervat, de handel in certificaten.  De handel zal naar verwachting in het tweede kwartaal van 2023 worden hervat.

Bekijk de instructievideo voor het openen van een handelsrekening via www.triodos.nl/certificaathouders. Of vind meer informatie op www.triodos.com/mtf. Heeft u vragen over het openen van een handelsrekening? Neem dan contact op met Captin.


Meer veelgestelde vragen over dit onderwerp