Hoe identificeer ik mezelf via Internet Bankieren?

Je hebt voor je identificatie een geldig paspoort of identiteitskaart nodig. Een rijbewijs is niet toegestaan. Voordat je je identificatie start, sla je eerst een kopie of scan van je identiteitsbewijs op.

Wil je je identificeren met je identiteitskaart? Sla dan een kopie op van de voor- en achterkant in 2 aparte bestanden.

Zo werkt het:

1. Log in op Internet Bankieren
  2. Klik bij Berichten op Nu Identificeren
  3. Kies je identiteitsbewijs
  4. Selecteer bij Choose file het bestand met een kopie of scan van je identiteitsbewijs en upload je identiteitsbewijs
    • Gebruik je een identiteitskaart? Dan upload je zowel de voor- als achterkant.
  5. Klik op Versturen
  6. Binnen 3 werkdagen zie je in Internet Bankieren een bericht of je identificatie is gelukt