Herman van Veen
In het Herman van Veen Arts Center worden 160 voorstellingen per jaar gegeven. Sommigen werden door Herman van Veen speciaal geschreven voor deze bijzondere plek.

Oprichters Herman van Veen en Edith Leerkens vonden hier een plek voor dat wat ze het liefste doen: schilderen, muziek maken, zingen en toneelspelen. Ze gaven het culturele landschap een nieuwe bestemming met het Herman van Veen Arts Center.

Hoe Herman van Veen Arts Center het verschil maakt in drie stappen

1. Zoek jong talent
Uit heel Nederland, en ook daarbuiten, komen jonge kunstenaars en musici van conservatoria, dansacademies en toneelscholen naar het Herman van Veen Arts Center om te laten zien wat ze kunnen. In de zomer worden er uitwisselingsprogramma’s voor studenten georganiseerd.

2. Maak het gratis
Het Herman van Veen Arts Center bestaat dankzij donaties en fondsenwerving. Niemand hoeft te betalen voor een kaartje, iedereen mag gratis de voorstellingen bijwonen. Dat trekt mensen die normaal gesproken niet snel naar theater of concerten gaan. Een gratis sociëteit voor iedereen, als het ware!

hhp

3. Luister naar de vogels
De prachtige natuur op het landgoed draagt nog eens extra bij aan de bijzondere sfeer. Als er door de muzikanten geen muziek wordt gemaakt dan zorgen de vogels daar wel voor. Op het landgoed kun je zomaar een concert krijgen van de Goudvink, de Bonte Vliegenvanger of de Zwarte Specht.

Herman van Veen en Edith Leerkens vertellen over hun droom. Bekijk de video en stem.

Wil je deze video zien?

Wil je deze video zien?

Cookies zijn nodig om deze video te tonen. Lees er meer over in onze Privacyverklaring >

HART-HOOFDPRIJS 2017

6 DROMEN, 6 ONDERNEMERS. BEKIJK DE VIDEO’S EN STEM OP JOUW FAVORIET.

Herman van Veen Arts Center is genomineerd voor de Triodos Hart-Hoofdprijs 2017. De prijs voor de meest inspirerende, duurzame en vernieuwende ondernemer in Nederland. De winnaar van deze verkiezing wint een prijs van 10.000 euro te besteden aan de verdere ontwikkeling van het bedrijf. Jij kunt kiezen wie er wint.

> de Triodos Hart-Hoofdprijs 2017