Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van David Elders Begrafenis en Crematie - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Climate Neutral Group Climate Neutral Group Professionele diensten
D.G.G. Beheer B.V. D.G.G. Beheer B.V. Professionele diensten
De Click De Click Professionele diensten
De Markies Nijmegen De Markies Nijmegen Professionele diensten

David Elders Begrafenis en Crematie

Professionele diensten (Sociale economie)

David en Liva Elders wonen met hun gezin bij hun in 1993 opgerichtte uitvaartcentrum, te Amsterdam. Zij streven ernaar de overledenen, familie en dierbaren van de overledenen zoveel mogelijk te omringen met warmte en leven. De individuele wensen en religieuze traditie met betrekking tot het begraven of cremeren moeten zoveel mogelijk tot hun recht komen. Ze regelen uitvaarten waarbij elk mens in al zijn facetten en uniciteit centraal staat. Immers, de vorm van een uitvaart is niet alleen van waarde voor de overledene, maar ook voor de nabestaanden. Centraal in de werkwijze van David en Liva staat het respect voor de overledene; zij zich gedragen alsof hij of zij nog leeft. Dit vanuit het besef dat er weinig tot niets bekend is over de overgang tussen leven en dood en over wat er met "de ziel" gebeurt na de dood. Vanuit deze onwetendheid nemen David en Liva een houding aan van ‘je weet maar nooit’, die voor alle partijen passend is. Een uitvaart is het laatste gebaar en een laatste vorm van, en mogelijkheid tot afscheid.

http://www.davidelders.nl

Professionele diensten

In deze sector financiert Triodos Bank dienstverlenende bedrijven, die een evenwicht zoeken tussen People, Planet en Profit. Hierbij kunt u denken aan adviesbureaus, architecten, aannemers en dienstverleners aan particulieren.

Adres:
Kruislaan 235
1079 GA
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.