Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van ECONNETIC - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

ECONNETIC

Duurzame energie (Natuur en milieu)

ECONNETIC is een adviesbureau voor duurzame energie en strategie. Ons motto ‘Future Energy. Realized’ geeft weer waar ze het verschil willen maken. De opdrachtgevers verwachten geen theoretische verhalen maar pragmatische oplossingen en daadkracht om van een goed idee tot een gerealiseerd project te komen. ECONNETIC vervult als onafhankelijk adviseur veelal de rol van proces regisseur. Door onze kennis van projectontwikkeling en financiering te combineren met een ruim netwerk zijn we in staat om oplossingen te verzorgen die de opdrachtgever verder helpen. De belangen van de opdrachtgevers staan daarbij altijd voorop.

ECONNETIC werkt vanuit verschillende invalshoeken voor diverse opdrachtgevers, van financiële instellingen tot overheden, van particuliere projectontwikkelaars tot MKB en grootzakelijke bedrijven. Ze zijn vooral actief in de wind- en zonne-energie en energiebesparing.

http://www.econnetic.nl/

Duurzame energie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame energieprojecten, waaronder windenergie, zonne-energie, waterkracht en biomassa.

Triodos Groenfonds

Triodos Groenfonds is het oudste groene beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt voornamelijk in door de overheid erkende groene projecten die duurzame ontwikkeling bevorderen. De belangrijkste sectoren waarin het fonds belegt zijn duurzame energie (vooral windenergie), biologische landbouw, natuur- en landschapsontwikkeling en duurzaam vastgoed. Triodos Groenfonds biedt beleggers de mogelijkheid om bewust met hun geld om te gaan en rechtstreeks milieuvriendelijke projecten te stimuleren. Het fonds heeft de officiële status van groene beleggingsinstelling, waardoor particuliere beleggers een fiscaal voordeel hebben.

Adres:
Hoofdstraat 248
3972LK
Driebergen-Rijsenburg
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.