Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Oosenbrug Onderhoudswerken V.O.F. - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Natuurontwikkeling 't Lot Natuurontwikkeling 't Lot Biologische landbouw
Nieuw Bromo van Tilburg Nieuw Bromo van Tilburg Biologische landbouw
Pluimveebedrijf de Buijserd Pluimveebedrijf de Buijserd Biologische landbouw

Oosenbrug Onderhoudswerken V.O.F.

Biologische landbouw (Natuur en milieu)

Tuinderij de Cuynder, 2 hectare groot en prachtig gelegen in een bosrijke omgeving naast de Tjongervallei tussen Donkerbroek en Makkinga, is een biologische kwekerij van onder andere oude en nieuwe groenten en fruitwassen, dwergkweeappels en pijnboompitten. Daarnaast is er een boerderijwinkel en binnenkort een minicamping en zorgtuin.

Biologische landbouw

Biologische landbouw erkent de relatie tussen de omgeving, gezondheid en wat we eten. Daarnaast krijgt dierenwelzijn, het vermijden van gebruik van pesticiden en kunstmest veel aandacht. Biologische landbouw stoot minder CO2 uit dan traditionele landbouw en voorkomt uitputting natuurlijke hulpbronnen. Daarom financiert Triodos Bank in deze sector biologische bedrijven die zuivel en vlees produceren en bosbouwers en fruittelers.  

Triodos Groenfonds

Triodos Groenfonds is het oudste groene beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt voornamelijk in door de overheid erkende groene projecten die duurzame ontwikkeling bevorderen. De belangrijkste sectoren waarin het fonds belegt zijn duurzame energie (vooral windenergie), biologische landbouw, natuur- en landschapsontwikkeling en duurzaam vastgoed. Triodos Groenfonds biedt beleggers de mogelijkheid om bewust met hun geld om te gaan en rechtstreeks milieuvriendelijke projecten te stimuleren. Het fonds heeft de officiële status van groene beleggingsinstelling, waardoor particuliere beleggers een fiscaal voordeel hebben.

Adres:
DONKERBROEK
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.