Al ruim 40 jaar werken we samen met onze klanten aan positieve verandering. En nu worden we door Nederlandse consumenten gezien als meest duurzame bank*.

Sluit je aan bij Triodos Bank

Wil je ook graag verandering zien in de wereld? Perspectief voor onze boeren, een eerlijke en sociale woningmarkt, een ander voedselsysteem? Sluit je aan bij Triodos Bank. Met al onze producten kun jij het verschil maken.

We zijn pas net begonnen

Triodos Bank is al meer dan 40 jaar dé bank voor verandering, en dat gaat verder dan duurzaamheid alleen. Met al onze klanten werken we elke dag om de wereld groener, socialer, eerlijker en mooier te maken. En we zijn pas net begonnen.

Een van de duurzaamste banken ter wereld

Sinds 1980 investeert Triodos Bank alleen in initiatieven die een positieve impact hebben op de wereld om ons heen. Al ruim 740.000 klanten zijn onderdeel van onze Europese beweging met een banklicentie.

*Wat is de Sustainable Brand Index?

De Nederlandse consument ziet Triodos Bank als meest duurzame bank. Dit blijkt uit onderzoek van de Sustainable Brand Index 2023, Europa's grootste onafhankelijke merkonderzoek gericht op duurzaamheid. Met de hulp van interviews onder meer dan 12.000 Nederlandse consumenten legde de studie in Nederland 175 merken langs de duurzaamheidsmeetlat. Triodos Bank behaalde de hoogste score op deze index van alle gemeten Nederlandse banken.

Bekijk het onderzoek

Meld je aan voor onze e-mailnieuwsbrief

Onze missie is om geld te laten werken aan positieve sociale, ecologische en culturele verandering. Graag blijven we met je in contact en laten we zien hoe je geld positieve impact maakt.

Maak je keuze

Nieuws voor iedereen
Vol verhalen over duurzame ondernemers en projecten die we financieren. Inclusief tips over een groenere levensstijl en aanbiedingen van ondernemers.

Nieuws voor duurzame ondernemers
Met nieuws en tips voor duurzame ondernemers. Je ontvangt ook bericht over speciale ondernemersevenementen.

Nieuws voor duurzame beleggers
Met inzicht in de positieve impact van beleggen bij Triodos en het laatste nieuws over beleggen bij Triodos Bank.

Informatie en inspiratie over duurzaam wonen
Ben je nog alle mogelijkheden aan het bekijken om je droomhuis te kopen? Of wil je meer weten over duurzaam wonen en (ver)bouwen? Laat je inspireren met onze verhalen en tips.

We gebruiken je persoonsgegevens alleen om de e-mailnieuwsbrief te versturen. Je kunt je op elk moment afmelden via de link onderaan iedere nieuwsbrief.

vereist

Je gegevens