Je kunt gaan suppen. Maar je kunt ook gaan suppen en ondertussen zwerfafval uit het water halen. Sup it up!

El Kombi organiseert deze clean ups omdat het helaas nodig is. Er ligt veel. Maar elk item dat eruit is, is er maar uit en kan geen verdere schade aanrichten. Bovendien creëren de suppers met deze acties bewustwording. Al het afval dat zij ophalen wordt gesorteerd en wat zij kunnen recyclen, wordt gerecycled.

Actie

In november organiseert El Kombi diverse duurzame evenementen waarbij je hands on aan de gang gaat met de Zero Waste Lifestyfe. Van kledingruil tot inzamelingsacties, van workshops tot sup it ups! Je vindt het op www.elkombi.nl/agenda. Deelname is waar mogelijk gratis, bij de events waar toch kosten aan verbonden zijn krijgen Triodos klanten een korting van 10 procent met de code triodosklimaatweek.

elkombi.nl

Ook interessant

Ondernemers Made for Change

Platform voor klimaatactie

Wil jij je CO2-voetafdruk verlagen? Met jouw geld bijdragen aan een beter klimaat? We helpen je graag. Daarom zijn we gestart met Ondernemers Made for Change. Op dit platform vind je producten en diensten van ondernemers uit de Triodoscommunity die bijdragen aan een beter klimaat. Check ook hun tijdelijke aanbiedingen speciaal voor jou als onderdeel van onze beweging voor positieve verandering.

Bekijk het overzicht​​​​​​

De informatie op deze pagina is afkomstig van de (website van de) ondernemer. Triodos Bank is niet verantwoordelijk voor de inhoud of de klimaatclaim van de ondernemer.