Biobeest wil de beste duurzame (biobased en circulaire) bouwmaterialen via de webshop op een laagdrempelige manier bereikbaar maken voor iedereen, zowel voor particulieren als (kleine) bedrijven. 

Daarnaast weet Biobeest dat ontbrekende kennis vaak juist weer een drempel opwerpt om de overstap naar duurzaam te maken. Deze drempel wil het bedrijf wegnemen door het delen van kennis – over de toepassing én de achterliggende redenen om voor biobased en circulair (ver)bouwen te kiezen. Dit wordt gedaan door klanten via de webshop te adviseren, maar ook door in samenwerking met kenniscentra, opleidingen en lokale overheden workshops en trainingen te organiseren.

Actie

Biobeest draagt het enthousiasme over biobased en circulair bouwen graag uit en wil de kennis over de materialen en de toepassing ervan onder zoveel mogelijk mensen verspreiden. Dat doen zij onder andere via workshops en trainingen.

Klanten van Triodos zijn van harte uitgenodigd om aan zo'n workshop of training deel te nemen en krijgen in november 25 procent korting op het inschrijvingstarief van €90. Interesse? Stuur een mailtje naar info@biobeest.shop onder vermelding van 'made for change 2021'.

biobeest.shop

Ook interessant

Ondernemers Made for Change

Platform voor klimaatactie

Wil jij je CO2-voetafdruk verlagen? Met jouw geld bijdragen aan een beter klimaat? We helpen je graag. Daarom zijn we gestart met Ondernemers Made for Change. Op dit platform vind je producten en diensten van ondernemers uit de Triodoscommunity die bijdragen aan een beter klimaat. Check ook hun tijdelijke aanbiedingen speciaal voor jou als onderdeel van onze beweging voor positieve verandering.

Bekijk het overzicht​​​​​​

De informatie op deze pagina is afkomstig van de (website van de) ondernemer. Triodos Bank is niet verantwoordelijk voor de inhoud of de klimaatclaim van de ondernemer.