Hoe geef ik een digitale incassomachtiging af?

Veel bedrijven geven je de mogelijkheid om via een incasso te betalen. Deze incassomachtiging is eenmalig of doorlopend. Wil je digitaal een incassomachtiging afgeven? Volg dan de volgende stappen:

1. Kies op de website van de incassant voor de betaalmethode Incassomachtigen via je bank.
  2. Selecteer Triodos Bank. Je komt dan terecht in onze internetbankieromgeving.
  3. Log in op onze internetbankieromgeving.
    • Vink Onthoud mijn identifier en gebruikersnummer aan om je gegevens te bewaren voor de volgende keer.
  4. Heb je meerdere rekeningen? Selecteer dan de rekening waarop je de incassomachtiging wilt afgeven.
  5. Controleer de gegevens van de incassant en de incasso.
  6. Klik op Bevestigen.
  7. De machtiging is gelukt! Print eventueel de gegevens of ga direct terug naar de website van de incassant.