YSS Projects: Koninklijke Ahrend

Rosmalen, Nederlandwww.kieszon.nl
Triodos Bank Nederland
SectorDuurzame energie

KiesZon heeft met Koninklijke Ahrend een nieuw zonnestroom project ontwikkeld en gerealiseerd. Voor Ahrend betekent de samenwerking met KiesZon een nieuwe MVO-mijlpaal. Er zijn 2.503 zonnepanelen geplaatst, waarvan 1.248 polykristallijne en 1.255 dunne film panelen. De totale installatie is goed voor een jaaropbrengst van 500.000 kWh op jaarbasis.


Arnold Struik, Concept & Design director bij Ahrend, zegt: "Wij geloven dat duurzaamheid vooral doen is, samen met elkaar." De samenwerking met KiesZon sluit hier goed op aan en is hiermee de uitgelezen partij om deze mijlpaal mee te realiseren. Naast een enorme stap voorwaarts op MVO gebied, sluit de keuze voor zonnestroom ook naadloos aan bij Ahrend als Cradle to Cradle company.


KiesZon zorgt ervoor dat de installatie van het zonnstroomsysteem geheel zorgeloos verloopt. Zij heeft alle benodigde componenten binnen handbereik en in veel gevallen in huis. Hierdoor kan KiesZon Ahrend verzekeren van een soepel en gestructureerd proces. "Meer eigen engineers betekent meer kennis in huis en minder zorgen voor onze partners," geeft directeur Frank Heijckmann aan, die hiermee onderstreept waarom kwaliteit op de eerste plaats staat. Ahrend zal de komende 15 jaar profiteren van een door KiesZon onderhouden systeem, zonder investering en zonder zorgen.