De projectbeschrijving is alleen beschikbaar in het Nederlands
Willem&Drees brengt verse, biologische producten van Nederlandse boeren bij jou thuis. Op de website kies je een basisbox met groente en fruit, of een maaltijdbox met recepten en ingrediënten voor maaltijden. In de online winkel kan deze box worden aangevuld met andere biologische levensmiddelen als melk, kaas en brood. Voor extra kookinspiratie staan er recepten op de website.


Om de voedselketen aan te pakken, is het nodig om eenvoudig en online lokale, biologische producten aan te bieden. Directeur Drees Peter van den Bosch: “Ik heb zelf ook geen tijd om langs verschillende biologische boeren te rijden om groente en fruit te halen.“ Daarom verzamelt Willem&Drees deze producten, en bezorgt ze gratis bij de klant.


Willem&Drees is een coöperatie, samen met boeren en burgers. Want: “Weten wie jouw eten maakt, schept een band, zorgt voor verantwoordelijkheid en waardering”. Het doel hiervan is om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van eten van een gezonde keten. En om de boeren een gezicht te geven.