Goodbrandz

Amsterdam, Nederlandwww.goodbrandz.nl
Triodos Bank Nederland
SectorRetail

Goodbrandz is in 2011 ontstaan. De oprichters zagen dat duurzame mode moeilijk vindbaar was. Dit vooral als gevolg van het beperkte aanbod bij modezaken. Goodbrandz wilde hier verandering in brengen. Als modeagentuur, importeur en pr-bureau richt men zich op het zichtbaar maken van duurzame mode. Daarnaast is Goodbranz initiator van de Dutch Sustainable Fashion Week.


Goodbranz presenteert in hun Amsterdamse showroom zorgvuldig geselecteerde merken. Zoals A Beautiful Story, Bufandy, Haikure, Lana, LangerChen, Lanius, Mandala, MYOMY Do Goods, Oliveda, P'ienca, Swedish Stockings en WeWood. Het Goodbrandz team heeft daarbij niet alleen verstand van mode, maar is “geïntegreerd” in de duurzame, biologische en ecologische wereld.


Uit de groeiende vraag naar ‘sustainable fashion' plus de snelle stijging in online aankopen is het idee voor InspiringStories geboren. Een inspirerend platform, waar je niet alleen duurzame items kan aanschaffen, maar ook het vaak boeiende verhaal achter de merken kunt lezen.