De Hoogstraat

Utrecht, Nederlandwww.dehoogstraat.nl
Triodos Bank Nederland
SectorZorg

Wie moet leren leven met lichamelijke beperkingen, zoekt hulp bij behandelaars met kennis van zaken, met oog voor persoonlijke zorgen en wensen en met de meest vooruitstrevende mogelijkheden voor een doeltreffende revalidatie.


De professionals van De Hoogstraat Revalidatie hebben dat in huis. Zij helpen jong en oud door adequate informatie, doelgerichte behandeling, passende training en slimme aanpassingen langs de kortste weg naar een zo groot mogelijke zelfredzaamheid.


De Hoogstraat Revalidatie werkt samen met een aantal universiteiten aan nieuwe kennis en de toepassing daarvan in vernieuwende zorgprogramma's. Daardoor worden de professionals van De Hoogstraat Revalidatie gezien als voorlopers in hun vakgebied.


Hun expertise kan op veel plaatsen geleverd worden. Dat kan thuis zijn, op school, in het ziekenhuis, het revalidatiecentrum of het verpleeghuis. Steeds wordt gezocht naar de meest passende omgeving voor het optimale resultaat.


Het revalidatiecentrum is mede door Triodos Bank gefinancierd. Het centrum voldoet nu aan moderne eisen zoals gastvrij, transparant met een scherp oog voor privacy, duurzaamheid en hoogwaardige technologie.