De Nederlandsche Bank heeft de voorgestelde benoeming van Andre Haag tot lid van de Raad van Bestuur goedgekeurd. De ondernemingsraad van Triodos Bank heeft positief advies gegeven over de voorgenomen benoeming.

Na de benoeming zal de Raad van Bestuur bestaan uit Peter Blom (CEO en voorzitter), Jellie Banga (COO), Andre Haag (CFO) en Carla van der Weerdt (CRO).

Aart de Geus, voorzitter van de Raad van Commissarissen: "De Raad van Commissarissen is zeer verheugd met de voordracht van Andre Haag. Hij brengt de kennis, vaardigheden en affiniteit met onze missie die we nodig hebben voor de rol van CFO."

CEO en voorzitter van de Raad van Bestuur Peter Blom: “Andre Haag heeft een zeer relevante achtergrond. Hij brengt de bank waardevolle ervaring en nieuwe inzichten, in combinatie met betrokkenheid en enthousiasme. Ik heet hem van harte welkom bij Triodos en als lid van de Raad van Bestuur. Ik kijk uit naar onze toekomstige samenwerking."

De Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Triodos Bank N.V. zal plaatsvinden op vrijdag 13 december 2019. Bekijk de agenda en toelichting op de agenda.