Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van De Nieuwe Band - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
De Korenmaat De Korenmaat Natuurvoeding
De Molen De Molen Natuurvoeding
De Smaak van Echt De Smaak van Echt Natuurvoeding

De Nieuwe Band

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

De Nieuwe Band is een coöperatieve groothandel in biologische levensmiddelen. Ze bestaan al sinds 1983 en is daarom pionier binnen de biologische sector. Uitgangspunt is dat zoveel mogelijk boeren hun grond biologisch kunnen bewerken en daar een reële prijs voor krijgen. Tegelijkertijd moeten die producten voor consumenten betaalbaar blijven. Bij de keuze van producten gaat bij De Nieuwe Band kwaliteit boven de (laagste) prijs. Samenwerken met leveranciers die biologisch werken vanuit het hart staat centraal. Waar mogelijk worden producten van zo dichtbij mogelijk gehaald. Zo komen bijvoorbeeld boekweit, gierst en zonnebloempitten uit Europa in plaats van China. De Nieuwe Band levert aan zo’n 800 klanten meer dan 3.000 producten variërend van rijst, meel en appelsap tot wijn, pesto en bonbons. Klanten zijn vooral natuurvoedings-, boerderij- en webwinkels. Daarnaast levert het bedrijf ook aan restaurants, kinderdagverblijven en cateraars.

http://www.nieuweband.nl

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Adres:
Noorderringweg 12
9363 tc
Marum
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.