Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Stichting Ben Oude Nijhuis - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Stichting Ben Oude Nijhuis

Zorg (Sociale economie)

Het Ben Oude Nijhuis is een woonvorm bedoeld voor gezonde senioren en ouderen die vanwege dementie te maken hebben met een oplopende zorgvraag. De bewoners huren een zelfstandig appartement onder de huurtoeslaggrens, waarna vervolgens de overheid de zorg voor hen betaalt. De stichting richt zich dus specifiek op ouderen met de laagste inkomens. De woonvorm is gevestigd in een voormalig klooster in Rotterdam-Overschie.

Het Ben Oude Nijhuis is een initiatief van MAX-directeur Jan Slagter. In dit huis wil hij laten zien dat het heel goed mogelijk is tegen de gangbare tarieven goede verpleeghuiszorg te bieden. Zolang je als zorgorganisatie efficiënt omgaat met het geld dat er binnen komt. Dus geen dure managers, geen energieverspilling en geen onnodige bureaucratie.

http://www.benoudenijhuis.nl

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Joop van den Endeplein 9
1217 WJ
Hilversum
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.